De Stamtafel

 

Deze oergezellige stamtafel met een afmeting van 2.40 x 1.00 meter (l x b) is volledig gemaakt van oud eiken wagondelen van ca. 4 cm. dik. Het onderstel is dus ook gemaakt van oud eiken wagondelen en heeft de vorm van  een kruispoot. Deze poten zijn "opgedikt" om een nog robuustere uitstraling te krijgen. 

De tafel is tevens voorzien van een bijbehorend bankje van 2.40 x 0.30 meter (l x b)  en heeft een identieke uitstraling.

Proost!

 

 

 

De Robuuste Tafel

 

Deze schitterende, robuuste tafel met een afmeting van 1.90 x 0.90 meter beschikt over een tafelblad dat is gemaakt van oud eiken wagondelen van ca. 3,5-4 cm. dik. Deze delen komen uit oude treinwagons en krijgen na verwerking een prachtige stoere en sfeervolle uitstraling en zal in elke woonkamer een eyecatcher zijn. Het onderstel is gemaakt van metaal en heeft de vorm van een trapeze. Uiteraard zijn andere vormen ook mogelijk, zoals bijvoorbeeld een kruispoot of een H-poot.

Aangezien alles op maat gemaakt wordt, is niets te gek, want ook sta/hoge zittafels en salontafels met deze look zijn realiseerbaar en een geweldige meerwaarde in uw huis.

 

 

 

Eetkamertafel/Sta(m)tafel

 

Deze gezellige eetkamertafel met afm. 1.70 x 0.70 x 1.10 m. (l x b x h) is gemaakt van geschaafde oud eiken wagonplanken, welke zijn verlijmd aan elkaar. Het onderstel is van metaal (H-poot) en is zwart gepoedercoat.

De tafel is niet alleen te gebruiken als eetkamertafel (met krukken), maar bij feestelijke gelegenheden ook als statafel.

Een supertoffe en multifunctionele tafel dus, die een verrijking voor de huiskamer is.

 

 

 

 

Eiken leestafel + bankje

 

Deze leestafel met afm. 2.50 x 1.00 x 0.76 m. (l x b x h) is gemaakt van Europees eiken delen met een metalen onderstel (U-poot) die zwart gepoedercoat is.

Bij de tafel hoort een bankje met dezelfde look en met afm. 2.20 x 0.32 x 0.45 m. (l x b x h).

 

De Immense Boekenkast

 

Deze prachtige boekenkast met gewenste afmeting van 3.20 x 2.60 meter (b x h) is gemaakt van gebruikt steigerhout.

De planken worden altijd met zorg uitgekozen, zodat de klant altijd de mooiste kwaliteit planken in huis krijgt in de vorm van een meubelstuk of wandbekleding.

 

 

 

De Zwevende TV-Wand

 

Deze "zwevende" tv-wand van gebruikt steigerhout heeft een afmeting van 1.80 x 2.40 meter (b x h) en is met beugels aan de muur bevestigd. De stoere look, maar zeker ook de led-verlichting die zich achter de wand bevindt, geeft een prachtige, sfeervolle uitstraling.

 

 

De Salontafel

 

Deze Salontafel van gebruikt steigerhout met een afmeting van 0.90 x 0.70 x 0.45 meter (l x b x h) heeft door de lage blokpoten een mooie robuuste uitstraling.

 

 

De TV-Kast

 

Deze tv-kast van gebruikt steigerhout heeft een afmeting van 1.20 x 0.40 x 0.50 meter (l x b x h), heeft drie opbergruimtes en een open media gedeelte.

Leuk detail zijn de hartvormige greepjes.

 

 

 

Wandbekleding

 

Hout als wandbekleding behoort ook tot onze mogelijkheden en is een mooie manier om uw kamer een totaal nieuwe look te geven.  

 

 

De (Wagon) Salontafel

 

Deze salontafel is gemaakt van oud eiken wagondelen en heeft een onderstel van metaal, zodat er een mooie industriĆ«le-, maar ook sfeervolle tafel ontstaat. Afm. van de tafel is 0.75 x 0.65 x 0.40 m. (l x b x h).

 

 

 

Mahonie bankje

 

Dit bankje met afm. 1.80 x 0.30 x 0.45 m. (l x b x h) is gemaakt van balken van gevingerlast mahonie (hardhoutsoort). De poten zijn in de zitting ingefreest en zijn zowel verlijmd alswel verankerd met fretbouten.