Eetkamertafels

In deze slideshow zien jullie de diverse eetkamertafels die Hout in de Kop gemaakt heeft. De tafels zijn gemaakt van Eiken boomstambladen, Europees eiken of oud eiken wagondelen, wat een enorm robuust, maar ook sfeervol uiterlijk geeft. Tevens wordt er veel gewerkt met metalen onderstellen, die in elke gewenste maat, vorm en kleur te realiseren zijn. Bijvoorbeeld een mat zwart gepoedercoate H-poot, zoals de sta-eetkamertafel in de slide-serie.

Ook ronde tafels behoren tot de mogelijkheden. De getoonde tafel is voorzien van 3 poten en zijdeglans gespoten in RAL 9016.

 

Salontafels

In deze slideshow zien jullie een aantal salontafels die Hout in de Kop gemaakt heeft. De tafels zijn gemaakt van Europees eiken, oud eiken wagondelen en steigerhout. Ook hier zie je de combinatie met metaal weer terugkomen. 

 

Kastenwanden

In deze slideshow zien jullie een aantal kastenwanden die Hout in de Kop gemaakt heeft. De kasten zijn o.a. gemaakt van Europees eiken in combinatie met hoogwaardig MDF, dat zijdeglans of hoogglans gespoten is. Strak, maar sfeervol!! 

Maar bijvoorbeeld ook een onwijs gave kastenwand van Barnwood. De Barnwoodplanken zijn afkomstig uit oude schuren, boerderijen of stallen over de gehele wereld. Door de weersinvloeden van zon, regen en wind krijgt iedere plank zijn eigen unieke uitstraling en grijze kleur. Ook heel mooi te gebruiken als wandbekleding.

 

 

TV kasten

Hier zien jullie o.a. een tv-kast, gemaakt van hoogwaardig MDF, gespoten in zijdeglans RAL 9010 in combinatie met 2 schuifdeuren van Europees eiken. Erg functioneel en een ware eyecatcher in de woonkamer. Verder een lage tv-kast, eveneens gespoten en in combinatie met Europees eiken.

Openhaard kasten

Hout in de Kop maakt ook openhaard kasten op elke gewenste maat. In dit geval gemaakt van hoogwaardig MDF en gespoten in de gewenste kleur. Verder voorzien van klepkasten met softclose en tip on systeem en lades eveneens met softclose.

Loftdeuren

In deze slideshow zien jullie de loftdeuren die reeds gemaakt zijn. Er zijn diverse mogelijkheden,  bijvoorbeeld loftdeuren gemaakt van Europees (rustiek) eiken of loftdeuren die gemaakt zijn van interieurplaten die op elkaar verlijmd zijn en afgewerkt worden met freesnaden. Uiteraard in de gewenste kleur opgeleverd.

Trapbekleding

Trapbekleding behoort ook tot de mogelijkheden bij Hout in de Kop. De trap in de slideshow was voorzien van vloerbedekking en is, na het kaalhalen van de trap, voorzien van een RAL 9010 met een "loper" van Europees eiken met bijbehorende trapleuningen.