Loungebanken

In deze slideshow zien jullie de diverse loungebanken die Hout in de Kop heeft mogen maken. Van mooie hoekbanken tot verrijdbare banken met hoekhockers. Ook het bekleden van de loungebanken kan Hout in de Kop voor u regelen, wat de loungebank de finishing touch geeft.

Buitenkeukens

In deze slideshow zien jullie hoe mooi en sfeervol een buitenkeuken kan zijn. Gemaakt van gebruikt steigerhout, waarbij de Black Bastard is ingebouwd alsmede ruimte is gecreƫrd om al het lekkers klaar te maken en op te bergen. Proost en eet smakelijk!!

Buiten/Vuurtafels

In deze slideshow zien jullie de diverse buiten/vuurtafels die Hout in de Kop heeft gemaakt. Veelal gemaakt van gebruikt steigerhout en voorzien van een speciale NANO coating om de tafels tegen diverse weersinvloeden te beschermen. De vuurtafels brengen uiteraard heel veel sfeer tijdens de gezellige avondjes buiten. Te verkrijgen met of zonder glas eromheen.

Hockers

Een loungebank kan eigenlijk niet zonder een hocker erbij. Daarbij kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld een hocker in de hoek of een hocker in het midden van de loungeset. Verrijdbaar of niet verrijdbaar en uiteraard in alle maten te vervaardigen.