WERKWIJZE

 

Een deel van onze reeds gemaakte collectie is te zien onder de kop ‘Inspiratie’.
Kant en klare meubels maken wij niet omdat wij de interactie met u als klant belangrijk vinden. Komen tot uw optimale eindproduct is voor ons een absoluut vereiste.
Of het nu gaat om robuuste, stoere, strakke of landelijke meubels, alles is mogelijk. Tevens behoort de combinatie van hout met staal, momenteel de trend, tot de mogelijkheden.  

Het gaat om de perfecte sfeer die u binnen- en buitenshuis wilt creëren.
Wij staan open voor uw ideeën. Dus heeft u een foto, speciale wens of een tekening, dan is dit altijd bespreekbaar. Uw wens is onze uitdaging!

Een kleine greep uit de mogelijkheden: bedden, kasten, banken, tafels of TV meubels. Zelfs uw badkamer kunnen wij naar uw stijl transformeren.

Alle meubels worden netjes afgewerkt, waarbij onder meer gebruik wordt gemaakt van lamello’s en houtlijm. Tevens worden de meubels netjes geschuurd, met behoud van het gebruikte uiterlijk, dus geen splinters en geen scherpe kanten. Ook zullen de meubels, indien gewenst, worden voorzien van een mat transparante coating

Wij richten ons zowel op de particuliere -als de zakelijke markt. Denkt u bij de zakelijke markt bijvoorbeeld aan het inrichten van winkels, restaurants, vakantieparken en strandpaviljoens.